nylogo.jpg
 
 
 
nylogo.jpg

          

                   

Om oss

I 1926 blei G. Eilertsen AS etablert av Gulvald Eilertsen, han begynte med drosjedrift og salg av Shell produkter. Videreutviklingen av driften fant sted i 1954 da Gisle Eilertsen etablerte verksted og bensinstasjon i Hareid sentrum.

Geir og Brit Eilertsen kom inn i driften da de tok over Shell Ulsteinvik i 1980, Geir startet så opp med salg av Toyota i 1986 som en underforhandler av Brages Bilforretning AS. I 2007 ble det tatt en strategisk beslutning i samarbeid med Toyota Norge AS om at Brages Bilforretning AS kjøpte 51%  av G Eilertsen AS. 

I 2011 vart G. Eilertsen AS delt i 2 selskaper. Avdeling Ulsteinvik skiftet namn til Toyota Ulsteinvik AS og fortsatte som Toyota forhandler med mekanisk verksted. G Eilertsen AS fortsatte som Toyota og mekonomen verksted med karosseriavdeling i Hareid kommune.

Fra 01.01.2016 har Eilertsen Invest AS kjøpt tilbake alle aksjane i G Eilertsen AS. G Eilertsen AS fortsetter som Toyota verksted både på avd. Hareid og Ulsteinvik. G Eilertsen AS skal også satse på å vere eit lokalt bilverksted for alle bilmerker gjennom uavhengige verkstedkjeder.  Når det gjelder bilsalg er det ikkje lenger i G Eilertsen AS. Det er etablert eit nytt selskap. Bilhallen Ulsteinvik AS der Frank Hofseth og Jan Arild Bjåstad er medeigara. Det nye selskapet vil satse på import av nye og nyare bruktbiler med størst vekt på Toyota og Lexus. Med dette meiner vi at vi skal vere en konkuransedyktig leverandør av verkstedtjenester og biler.

Vi ønsker deg velkommen til våre verksted og vil vise at vi står for vårt slagordet "KUNDEN FØRST"